Luneurs

Shanghai
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Architetti
hcreates interior design
Sede
Shanghai
Anno
2018

Luneurs Boulanger + Glacier is situated in a busy little walking street in the Former French Concession, Shanghai. This French-run neighbourhood store consists of an onsite working bakery and front retail space. Views through to the back-working space allow for the customer to visually interact with the baking process. The front shop space is intimate and compact, combining traditional rustic elements with sleek modern surfaces. The presentation of the baked goodies, combine a more traditional display at the back with a minimalistic "hero product" display on the counter.
Gold highlights, including a large gold convex mirror on the wall reference Luneur/the moon and bring an upmarket touch to the interior. Clean lines and distressed textures feature on the walls, floor and ceiling. The terrazzo floor, inlaid with brass strips, continue these lines, hand-laid piece by piece over a number of days. This attention to detail within the design is also reflected in the passion and quality in the craft of the ice cream and baked product。

Progetti collegati

  • Gebäudeadaptierungen Rathausbereich - Zwentendorf
    maul-architekten zt gmbh
  • FON - Wohnbau und Kindergarten Fontanastraße
    GERNER GERNER PLUS
  • GOLD - Wohnbau Goldberg
    GERNER GERNER PLUS
  • BENE - Wohnbau Benedikt
    GERNER GERNER PLUS
  • PUCH - Wohnbau Puchsbaumgasse
    GERNER GERNER PLUS

Rivista

Altri progetti di hcreates interior design

Lounge by Topgolf [Shanghai]
Shanghai
Mini Cuppa
Shanghai
Luneurs - Entourage
Shanghai
The Clinic
Shanghai
Gemma De Osteria
Shanghai